Marianne Isola – jotta maailma pysyy vihreänä.


Kiitosten aika
lokakuu 31, 2012, 10:51 pm
Filed under: Vaalityö

Vaalit ovat nyt ohi, ja on kiitosten aika: Lämmin kiitos kaikille äänestäjille, tukiryhmälle, kanssaehdokkaille ja muillekin tsemppaajille! Koko kampanja-aika oli minusta tosi positiivinen kokemus. Oli mukava tavata erilaisia ihmisiä vaalikojulla ja kauppojen edessä ja jutella arkisista asioista. Pidän viestinne mielessäni!

Valtuutetun paikka jäi tällä kertaa 5 äänen päähän. Huvittaa ja harmittaa yhtä aikaa 🙂 217 äänellä pääsen hoitelemaan tuttuakin tutumpaa ensimmäisen varavaltuutetun pestiä Oulussa. Nämähän ovat jo kolmannet vaalit putkeen, kun roikun laskennan ajan valtuutetun ja varavaltuutetun paikan välillä. Vuonna 2004 heilahdin valtuustoon, kun taas vuonna 2008 ja 2012 jäin varavaltuutetuksi.

Toki kuitenkin olen sekä kampanjaani että äänimäärääni tyytyväinen. Tilanteessa, jossa Vihreiden kannatus laski Oulussa, onnistuin kasvattamaan omaa äänipottiani merkittävästi. Eiköhän siis minullekin joku kiva luottamushenkilöpaikka irtoa. Joku sellainen, jossa pääsen seuraavan neljän vuoden ajan pitämään huolta siitä, että maailma pysyy Vihreänä.

Mainokset

Jätä kommentti so far
Jätä kommenttiVastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s%d bloggers like this: