Marianne Isola – jotta maailma pysyy vihreänä.


Jennistä kansanedustaja
huhtikuu 18, 2015, 11:44 pm
Filed under: Vaalityö, Yhteistyö Oulun seudulla

Useimmissa aiemmissa vaaleissa olen ollut Satu Haapasen tukijoukoissa (jollen sitten ole itse ollut ehdolla). Tällä kertaa tilanne oli eri; oma ehdokas oli valittava puhtaalta pöydältä. Tilannetta ei yhtään helpottanut se, että tunsin lähes jokaisen vihreän ehdokkaan etukäteen ja tiesin heidän tehneen hyvää työtä niin valtuustossa, hallituksessa kuin lautakunnissakin.

Minut vakuutti Jenni Pitkon empaattisuus, ystävällisyys ja rautainen asiantuntemus. Rauhallisella tyylilään Jenni on saanut neuvoteltua lukuisia oululaisia asioita piirun verran vihreämmiksi. Kuuntelun ja myötäelämisen taito tuntuu olevan harvinaista nykyisin, mutta Jennilla on tämä kyky. Olen huomannut, että Jenni perehtyy huolellisesti päätettäviksi tuleviin asioihin, käyttäen aikaa ja vaivaa oman näkemyksensä muodostamiseen. Rakentavana toimijana Jenni nauttii luottamusta niin omissa vihreissä joukoissaan kuin muiden poliittisten toimijoiden keskuudessa.

Huomenna meillä on mahdollisuus tehdä Jennistä kansanedustaja. Minä käyn piirtämässä aanestyslippuun numeron 23 – lämpimästi suosittelen, että sinäkin teet samoin.

Mainokset

Jätä kommentti so far
Jätä kommenttiVastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s%d bloggers like this: