Marianne Isola – jotta maailma pysyy vihreänä.


Mariannesta sanottua

”Marianneen voi luottaa. Hän pitää sanansa, on järkevä ja pitkäjänteinen. Hän ajattelee lapsia ja luontoa ja toimii arvojensa mukaisesti. Lisäksi hän on mukava!”

Satu, kansanedustaja, Oulun kaupunginvaltuutettu

”Marianne on ollut pitkään luotettava edustajamme opetuslautakunnassa.”

Veikko, valtuustoryhmän puheenjohtaja

”Marianne on kiinnostunut ekologisen elämäntavan kysymyksistä. Hänelle asuminen puutalossa ja lähidemokratiatyö esimerkiksi asukasyhdistyksessä on tärkeää. Kävelyreissuilla Mariannen kanssa tulee puhe vihreämmän arjen ratkaisuista, vaikuttaminen ja toimintapäätökset ovat tosiaan mahdollisia.”

Päivi, Oulun seudun vihreät naiset ry:n hallituksen jäsen

”Mariannea on hyvin paljon kiittäminen siitä, että Oulussa on toimii yhdistys nimeltään Oulun vihreät nuoret ry. Yhdistys sai alkunsa Mariannen vetämistä vihreistä keskustelutilaisuuksista, joista myös itse sain alkuinnostuksen lähteä mukaan poliittiseen toimintaan. Marianne on aikaansaava, iloinen ja innostava!”

Otto, Oulun vihreiden nuorten puheenjohtaja

”Marianne on työkaverina hyväntuulinen ja reilu, uskaltaa ottaa kantaa epäkohtiin ja edistää kestävää kehitystä myös työyhteisössä.”

Sanna, työkaveri

”Olen tuntenut Mariannen opiskeluaikojen alusta asti. Heti kävi selväksi, että hän on aktiivinen ja aikaansaava kaikessa, mihin ryhtyy. Marianne elää niin kuin opettaa ja on hyvä esimerkki siitä, että yksilön valinnoilla on vaikutusta myös laajempaan kokonaisuuteen.”

Minna, ystävä

”Olen tuntenut Mariannen teini-iästä lähtien. Vietimme aikaamme lumilautaillen ja Nirvanaa kuunnellen. Marianne on yhä samanlainen kuin silloinkin; voimakastahtoinen, oikeudenmukainen ja luotettava. Hän on myös hyvä kuuntelija.”

Katri, ystävä

Mainokset

Jätä kommentti so far
Jätä kommenttiVastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s%d bloggers like this: